Somn Parmezan
Parmezanul de somn este un pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 1752 calorii, 184g de proteine, și 96G de grăsime pe porție. Pentru $15.47 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de făină, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Somn Parmezan, Somn Parmezan, și Somn Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza, făina, sarea, piperul și boiaua într-un castron mare sau plastic bag.In un alt castron, combinați oul și laptele; se amestecă bine.Înmuiați fileurile în amestec de ouă; dragă în amestec de făină.
Așezați fileurile într-un vas de copt alungit ușor uns; stropiți cu unt.
Coaceți la 350 de grade timp de 35-40 de minute sau până când peștele se fulgi ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.