Somn cu crustă de Pecan, cu verdeață ofilită și Chutney de roșii

Somn cu crustă de Pecan, cu verdeață ofilită și Chutney de roșii
Peștele cu coajă Pecan, cu verdeață ofilită și Chutney de roșii, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 614 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,25 USD pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, chutney de roșii, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Verdeață ofilită cu slănină cu brânză caldă de capră cu crustă de Pecan, Somn Cu Crustă De Pecan, și Somn Cu Crustă De Pecan.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista