Snapper roșu cu vinetă de roșii-șofran

Snapper roșu cu vinaigretă de roșii-șofran este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 1061 calorii, 189g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $16.22 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, oțet de vin sherry, șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Snapper Roșu Cu Vinetă De Roșii-Șofran, Pui Sotat Cu Vinetă De Roșii-Șofran, și Pui sotat cu vinaigretă de roșii-șofran pe Friscrime.
Instrucțiuni
Fierbeți snapperul dacă doriți. Prefer să le prăjesc într-o tigaie grea antiaderentă.Mai întâi, frecați sare și piper proaspăt măcinat pe suprafața peștelui.
Adăugați o peliculă de ulei în tigaie și puneți la foc mediu.Gatiti fileurile pana se fac, aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea pestelui.Când ați terminat, scoateți-l pentru a servi o farfurie și păstrați-l la cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică.
Adăugați șofranul și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Adăugați șalota și usturoiul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul de pui și gătiți până când roșiile încep să se descompună, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Se adaugă oțetul și pătrunjelul tocat și se condimentează cu piper.Puneți sosul de vinaigretă de roșii pe pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.