Snapper cu fenicul, ceapa si rosii
Snapper cu fenicul, ceapa si rosii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 300 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt de pat, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Încercați Fenicul cu ceapă dulce în vinetă de roșii, Snapper Roșu Cu Fenicul, și Snapper roșu cu fenicul și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se usucă peștele și se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare pentru cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și gătiți ceapa și feniculul până când sunt fragede și aurii, 8 până la 10 minute.
Adăugați roșiile și herbes de Provence și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie, încă 5 minute. Creșteți focul la mare și degelați tigaia cu vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și lăsați să buleze timp de 1 minut.
Puneți fileurile de pește în tigaie, presărați cu sare și piper și acoperiți fiecare cu un pat de unt.
Se introduce în cuptor și se gătește până când peștele este gătit, 8 până la 10 minute.
Se fierbe doar până la un pic cruste, aproximativ 1 minut mai mult. Strângeți sucul de lămâie pe pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.