Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper Creole la grătar. O porție conține 251 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.42 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Snapper Creol La Grătar, Creol Marinat La Grătar Roșu Snapper, și Snapper Roșu Creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Pulverizați o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați roșiile, ceapa și ardeiul gras pe folie. Înfășurați bine folia în jurul legumelor. Acoperiți și grătați pachetele de folie, coaseți părțile în sus, la 4 până la 6 inci de la foc mediu 6 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
În timp ce legumele sunt la grătar, amestecați ceapa verde, oțetul, cimbru, sosul de sare și piper într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pulverizați pește și coș de grătar cu sârmă articulată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți peștele în Coș; se adaugă la grătar cu legume. Acoperiți și grătați peștele timp de 7 până la 8 minute, rotind o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați peștele pe platoul de servire; păstrați cald. Tăiați grosolan legumele la grătar. Aruncați amestecul de legume, pătrunjel și ceapă verde; lingură peste pește.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.