Snack-Baruri Mixte Cu Fructe De Pădure

Snack-Baruri Mixte Cu Fructe De Pădure
Mixed Berry Snack baruri este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare kosher, conserve de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Berry Snack Baruri, Batoane Mixte De Firimituri De Fructe De Pădure, și Batoane Mixte De Crumble Cu Fructe De Pădure.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți 1 băț plus 2 linguri de unt cu zahărul și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați făina, praful de copt și sarea și bateți la viteză mică până se umezesc uniform, aproximativ 2 minute. Folosind mâinile, frământați o dată sau de două ori pentru a aduce aluatul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci. Bateți trei sferturi din aluat în tava de copt într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Rulați aluatul rămas în 36 de bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Rotiți bilele în zahăr, transferați-le pe o foaie de copt cu hârtie de ceară și apăsați bilele la runde groase de 1/4 inch cu fundul unui pahar. Dați la frigider crusta și rondele timp de 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți merisoarele cu apă și cuptorul cu microunde la putere mare timp de 1 minut, până când sunt pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Scurgeți, apăsând apa; lăsați să se răcească ușor. Întoarceți afinele în castron și amestecați conservele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ConservăConservă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți umplutura de fructe de pădure peste aluat în tigaia de copt și aranjați rondele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fructe De PadureFructe De Padure
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 40 până la 45 de minute sau până când blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați pătratul să se răcească complet.
11
Rulați vârful unui cuțit în jurul marginii tăvii de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
12
Tăiați pătratul în 18 bare și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista