Smoky Chipotle și Cheddar Mac

Smoky Chipotle și Cheddar Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Smoky Chipotle și Cheddar Mac. O porție conține 913 calorii, 44G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare, chipotle în adobo și sucurile lor, răsuciri de paste în formă de tirbușon cavatapi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Smoky Chipotle Cheddar burgeri cu Blinele de porumb stradă Mexican, Smoky Chipotle Hummus, și Smoky Chipotle Coleslaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți o oală cu apă pentru a fierbe pentru macaroane. Când fierbe, apă sărată și se fierbe pastele până când un pic sub făcut, doar timid de al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
În timp ce pastele gătesc, așezați o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați o picătură de ulei de măsline extravirgin și chorizo. Rumeniti chorizo-ul Apoi adaugati rosiile conservate in tigaie si incalziti-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor PrăjiteSemințe De Fenicul, Ușor Prăjite
1 T. Sare De Usturoi1 T. Sare De Usturoi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
4
Scoateți din căldură și rezervați.
5
În timp ce chorizo începe să gătească, încălziți un vas de sos mediu la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, apoi adăugați ceapă și chipotles și gătiți 3 până la 5 minute pentru a transpira și a transforma sucurile dulci. Ridicați căldură un pic, se adauga faina si amestecati împreună până când amestecul bule în sus. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor PrăjiteSemințe De Fenicul, Ușor Prăjite
Ulei De PiperUlei De Piper
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Bateți laptele și stocul și ridicați căldura puțin mai mult pentru a aduce sosul la fierbere rapidă. Odată ce bule, picătură de căldură înapoi la un sos de fier se fierbe pentru a îngroșa, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
8
Scurgeți macaroanele sau pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat4 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
9
Adăugați pastele fierte înapoi în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
10
Adăugați brânză în sosul de lapte și amestecați pentru a se topi, aproximativ un minut. Se amestecă chorizo și roșiile și se condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil ItalianPesmet Asezonat în Stil Italian
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
11
Se toarnă sosul peste pastele fierte în oală mare și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
12
Transferați într-un platou mare de servire, garnisiți cu arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista