Smochine-zmeură crocantă cu smântână cu miere de lavandă
Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 689 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarta Cu Zmeura Crincomme Frache Cu Miere De Lavanda, Miere De Lavandă Înghețată, și Miere De Lavandă Înghețată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 (cuptorul cu convecție nu este recomandat). Într-un castron mare, amestecați 1/4 cană de zahăr brun și amidonul de porumb. Se amestecă ușor smochinele și zmeura. Gustați și, dacă este necesar, amestecați până la încă 4 linguri de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Cu 50 De Calorii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Într-un alt castron, cu o lingură de lemn, amestecați 1 cană de zahăr brun, cremă de brânză, unt și sare până se omogenizează bine. Se amestecă granola și nucile doar pentru a se amesteca. Distribuiți toppingul peste amestecul de smochine, permițând unor fructe să rămână goale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De Verjuic
4
Coaceți până când blatul se rumeneste și sucurile clocotesc aproape de centru, 40 până la 45 de minute. (Dacă toppingul este maro înainte ca sucurile să buleze, acoperiți ușor crocant cu folie.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Lăsați să se răcească pe un raft cel puțin 15 minute.
6
Între timp, într-un castron mic, amestecați smântână, miere, muguri de lavandă și vanilie. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Cesti Sau Zahar
Căpșuni La Picior
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Lingurați crocantul cald sau rece în boluri și acoperiți fiecare porție cu o păpușă generoasă de smântână cu miere de lavandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Cesti Sau Zahar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Asocierea vinului: paharele de ruby Port completează perfect acest fruct dulce crocant.