Smochine proaspete cu Mascarpone și sos de caramel portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați smochine proaspete cu Mascarpone și sos de caramel portocaliu. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 327 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, portocale, mascarpone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine Proaspete Cu Mascarpone, Mentă Și Miere Italiană, Smochine Proaspete Cu Mascarpone Și Miere Caldă Condimentată, și Halibut prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați zahărul uniform într-o tigaie grea de 9 inci. Gatiti, fara a amesteca, la foc mediu, rotind tigaia din cand in cand, pana cand zaharul s-a dizolvat si a devenit un maro auriu inchis.
Adăugați smântâna grea dintr-o dată; se va pulveriza și va începe să fiarbă rapid. Gatiti la foc mediu, amestecand usor, pana cand zaharul intarit se dizolva in smantana fierbinte si crema incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de portocală.
Se toarnă sosul într-o cană de măsurare și se lasă să se răcească ușor.
Serviți sosul cald sau la temperatura camerei. (Sosul poate fi făcut înainte și reîncălzit pentru a se înmuia.)
Aranjați 4 jumătăți de smochine într-un cerc, tăiate cu fața în sus, pe fiecare dintre cele patru farfurii mari de desert.
Așezați 4 secțiuni portocalii între smochine.
Așezați o linguriță rotunjită de mascarpone pe centrul fiecărei jumătăți de smochine.
Stropiți despre ceașcă de sos de caramel în panglici peste fiecare porție de smochine și portocale.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;