Smochine coapte și brânză de capră cu radicchio

Rețeta se pot face smochine coapte și brânză de capră cu radicchio în aproximativ 35 de minute. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă $2.99 pe portie. Această garnitură are 380 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, bucăți de nucă, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brânză proaspătă de capră și salată Radicchio cu smochine, Brânză De Capră La Cuptor Cu Ceapă Caramelizată Și Smochine De Misiune, și Smochine întregi coapte cu brânză de capră și jeleu de afine-salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Cu excepția cazului în care foaia de copt este antiaderentă, tapetați-o cu folie, apoi periați ușor folia cu ulei.
Tăiați smochinele în sferturi, de sus aproape până la bază și aranjați pe folie. Feliați brânza de capră și aranjați-o în centrul smochinelor.
Coaceți timp de 10-15 minute până când brânza se topește și se rumeneste.
Între timp, bateți ingredientele pentru pansament cu niște condimente. Puneți câteva frunze bune de radicchio pe fiecare farfurie de servire.
Scoateți smochinele din cuptor și puneți-le pe frunzele de radicchio. Împrăștiați nucile deasupra.
Stropiți cu pansamentul și serviți cald sau la temperatura camerei.