Smashed-Gem De Ceapă
Smashed-gem de ceapa ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție conține 210 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet, vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri zdrobiți cu Cheddar și ceapă, Rustic Ceapa-Bacon Zdrobit Cartofi, și Cartofi dulci zdrobiți cu gem de ceapă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spargeți șalotele folosind partea plată a unui cuțit mare.
Combinați zahărul, 1 cană de apă, oțetul, vinul și sarea într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați șalotele, frunzele de dafin și cimbru. Ridicați căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când șalotele sunt translucide și lichidul a fost redus la un sirop.
Se ia de pe foc și se răcește înainte de servire. (Puteți acoperi și refrigera gemul până la 2 săptămâni.)
Se servește rece sau la temperatura camerei.