Supa de orez cu linte cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție conține 238 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, praf de usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Supă De Linte Cu Aragaz Lent, Supă de linte cu aragaz lent cu slănină, și Supă De Linte Marocană Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea, orezul, morcovii, țelina, ceapa, apa, bulionul, praful de usturoi, piperul negru măcinat și sarea într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 8 ore. Amestecați ciupercile cu 1 oră înainte de servire.