Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Slow-aragaz Bacon afumat și hrean Dip ar putea fi o rețetă spectaculoasă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, hrean, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Aragaz Lent : Supă De Mazăre Fumurie, și Amestec De Gustări Fumurii Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă usturoiul, ceapa, crema de brânză, Gruyul de brânză și jumătate și jumătate în aragazul lent de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gruyere
Brânză
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 2 1/2 până la 3 ore sau până când amestecul este fierbinte.
3
Se amestecă slănina, hreanul și pătrunjelul. Acoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 15 minute sau până când amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Pătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Serviți cu cuburi de pâine sau biscuiți pentru scufundare.