Skillet-Grilled Catfish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.72 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Skillet Catfish, Somn Picant La Grătar, și Somn Grecesc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente.
2
Adăugați somn, câte un file pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somn
Zahăr Roșu Grosier
3
Așezați o tigaie mare din fontă pe un grătar la foc mediu-fierbinte. Topiți untul în tigaie; adăugați somn. Grătiți, acoperit, timp de 5-10 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.