Simplu Chiftea Stroganoff

Simplu Chiftea Stroganoff
Simplu perisoare Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de vită, tăiței de ou, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Stroganoff Cu Chiftele Simple La Cuptor, Perisoare Stroganoff, și Perisoare Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Pregătiți chiftele conform instrucțiunilor pachetului pentru cuptorul cu microunde. Între timp, într-o cratiță mare, combinați sosul și smântâna. Aduceți la fierbere. Se amestecă chiftelele. Reduceți căldura; gătiți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când este încălzit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Serviți peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista