Shutome (pește-spadă hawaian) cu Pomelo la Poisson Cru
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Shutome (pește-spadă hawaian) cu Pomelo la Poisson Cru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 177 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de shutome, roșii cherry, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Shutome (Pește-Spadă) Cu Nuci De Macadamia, Poisson Cru, și Halibut La Grătar Poisson Cru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bucățile de pește într-un castron mare nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapă feliată subțire, suc de pomelo, suc de lămâie și suc de lămâie, asigurându-vă că peștele este complet scufundat în suc de citrice. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin șase ore (opac, cu excepția centrului) sau peste noapte (complet opac), în funcție de preferințe. Când peștele este gătit după bunul plac, scurgeți cu grijă tot sucul de citrice, cu excepția unui sfert de cană sau cam așa ceva (cu alte cuvinte, tot sucul care se scurge ușor fără a scăpa pește în chiuvetă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor Piure
Pomelo
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați semințe de coriandru prăjite, zdrobite și sriracha la pește, amestecând pentru a combina. În acest moment, eram încă la multe ore distanță de a servi acest fel de mâncare, așa că am acoperit din nou vasul cu folie de plastic și l-am returnat la frigider pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Sriracha
Bomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Când sunteți gata să serviți, pliați cu grijă roșiile cherry tăiate, panglicile de morcov, sarea, zahărul și carnea de pomelo. Dacă folosiți grapefruit, adăugați mai mult zahăr după gust (din experiența mea, pomelo este puțin mai dulce decât grapefruitul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pomelo
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă cremă de nucă de cocos peste amestec și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
6
Transferați Poisson Cru în vasul de servire. Puteți așeza vasul de servire într-un castron mai mare umplut cu apă cu gheață pentru a vă asigura că este răcit atunci când este mâncat. Poftă bună.