Shiitake Friptură Pudră Cu Ghimbir Și Șalotă

Shiitake Friptură Pudră Cu Ghimbir Și Șalotă
Shiitake friptură pudră cu ghimbir și șalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 499 calorii. Un amestec de ulei de canolan, ciuperci shiitake, fripturi cu ochi de coastă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șalotă și brânză de capră, și Taitei Shiitake Cu Ghimbir.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista