Shepherd ' s Pie
Reteta Placinta ciobanului este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 727 calorii, 23g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face toppingul, fierbeți cartofii într-o cratiță mare cu apă ușor sărată până aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Adăugați prazul și gătiți până când cartofii sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se scurge bine și se întoarce în cratiță.
Puneți cartofii și prazul împreună. Reveniți la foc mic și amestecați laptele și untul. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, faceți umplutura. Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Gatiti mielul intr-o tigaie mare timp de 5 minute, amestecand pentru a rupe carnea, pana se rumeneste usor.
Transferați mielul într-un castron.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând des, timp de aproximativ 4 minute, sau până se înmoaie.
Adăugați morcovii. Întoarceți mielul în tigaie.
Adăugați vinul, creșteți focul la mare și gătiți timp de 3 minute sau până când vinul s-a evaporat. Se amestecă făina, apoi bulionul, pătrunjelul, sosul Worcestershire și rozmarinul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți umplutura într-un vas de copt și acoperiți cu toppingul de cartofi.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 de minute, sau până când toppingul este auriu.
Lăsați să stea 5 minute, apoi serviți direct din vas.
Practic același fel de mâncare făcut cu carne de vită, mai degrabă decât miel. Pentru o plăcintă de cabană, urmați rețeta de mai sus, dar înlocuiți mielul rotund, 1 cană de mazăre proaspătă sau congelată pentru morcovi și cimbru pentru rozmarin. Dacă doriți, omiteți prazul din topping și amestecați în schimb 2 linguri de hrean pregătit în cartofi
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;