Sfecla prăjită

Sfecla prăjită
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, sfecla prăjită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 139 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 36 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, suc de portocale, oțet de zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este destul de bun. Salata de paste cu sfeclă prăjită și praz , Supa de cartofi și praz cu sfeclă prăjită și Salata de primăvară cu ridichi și sfeclă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Nuci De Pin Prajite, Tocate3/4 Cana Nuci De Pin Prajite, Tocate
3
Scoateți vârfurile și rădăcinile sfeclei și curățați-le pe fiecare cu un curățător de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Liră Penne Sau Farfalle1 Liră Penne Sau Farfalle
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch. (Sfecla mică poate fi tăiată la jumătate, cea medie poate fi tăiată în sferturi, iar sfecla mare poate fi tăiată în optimi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Puneți sfecla tăiată pe o foaie de copt și amestecați cu ulei de măsline, frunze de cimbru, sare și piper. Se prăjește timp de 35 până la 40 de minute, întorcându-se o dată sau de două ori cu o spatulă, până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Fileuri De Păstrăv De 4 Până La 5 Uncii, Cu Oase îndepărtate, Uscate4 Fileuri De Păstrăv De 4 Până La 5 Uncii, Cu Oase îndepărtate, Uscate
2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt FiartăHalbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6
Scoateți din cuptor și amestecați imediat cu oțetul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Verde, Tăiată Juliană1 Ceapă Verde, Tăiată Juliană
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Nuci De Pin Prajite, Tocate3/4 Cana Nuci De Pin Prajite, Tocate
7
Se presară cu sare și piper și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Thailandeză De Chili RoșuPastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista