Sfecla prăjită
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, sfecla prăjită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 139 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 36 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, suc de portocale, oțet de zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este destul de bun. Salata de paste cu sfeclă prăjită și praz , Supa de cartofi și praz cu sfeclă prăjită și Salata de primăvară cu ridichi și sfeclă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Scoateți vârfurile și rădăcinile sfeclei și curățați-le pe fiecare cu un curățător de legume.
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch. (Sfecla mică poate fi tăiată la jumătate, cea medie poate fi tăiată în sferturi, iar sfecla mare poate fi tăiată în optimi.)
Puneți sfecla tăiată pe o foaie de copt și amestecați cu ulei de măsline, frunze de cimbru, sare și piper. Se prăjește timp de 35 până la 40 de minute, întorcându-se o dată sau de două ori cu o spatulă, până când sfecla este fragedă.
Scoateți din cuptor și amestecați imediat cu oțetul și sucul de portocale.
Se presară cu sare și piper și se servește cald.