Sfeclă Prăjită Cu Rucola Sălbatică Și Brânză De Capră

Sfeclă Prăjită Cu Rucola Sălbatică Și Brânză De Capră
Sfecla prăjită cu rucola sălbatică și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 621 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,98 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, brânză de capră, mâncare pentru creier: sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon sălbatic la grătar cu sfeclă prăjită și Rucola, Salată de rucola cu sfeclă și brânză de capră, și Sfeclă prăjită cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați 2 lingurițe de ulei de măsline în palma mâinii și frecați sfecla peste tot pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați sfecla pe un vas de copt întreg și coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie. Pentru a verifica coacerea, introduceți un cuțit ascuțit prin mijlocul celei mai groase părți a sfeclei. Dacă cuțitul trece până la capăt, sfecla este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți din cuptor și răciți complet. Curățați sfecla sub apă curentă și tăiați-o în felii subțiri.Aranjați 4 până la 6 felii de sfeclă pe o farfurie de salată într-un cerc. Aruncați rucola cu sare kosher și 3 până la 4 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Așezați 1 cană de rucola deasupra sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Întindeți 4 până la 5 bile de brânză de capră în jurul salatei și acoperiți cu 2 lingurițe de nuci pignoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Stropiți 1 linguriță de sirop balsamic și 1 linguriță de ulei de măsline peste fiecare porție.Repetați procedura de asamblare pentru celelalte 5 porții!Multe piețe poartă glazură balsamică (oțeturi balsamice care au fost reduse și îngroșate) pe care le puteți face și dvs. Rețetă de mai jos.* 1 (16,9 fluid-uncie) sticlă de oțet balsamic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Face 1/2 cană
8
Se toarnă întreaga sticlă de oțet într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mare și continuați să fierbeți până când oțetul începe să se îngroașe și formează o consistență asemănătoare siropului, aproximativ 15 până la 20 de minute. Aveți grijă să nu vă îngroșați prea mult sau veți ajunge cu un goop negru gros. Pentru a testa, folosiți o lingură de lemn: dacă siropul acoperă partea din spate a lingurii, este gata să se scoată de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
9
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de a păstra în frigider. Folosesc o sticlă de plastic cu nas de ac pentru a-mi păstra glazura după ce s-a răcit. Va dura până la 2 luni la frigider. Este foarte concentrat, așa că un pic mic merge mult!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista