Sfeclă prăjită cu glazură balsamică

Sfeclă prăjită cu glazură balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită cu glazură balsamică. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $1.08 pe portie. Un amestec de oțet balsamic ieftin, sare kosher, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 345 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline, și Sfeclă Prăjită Cu Oțet Balsamic, Usturoi Și Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați tulpinile cu frunze și rădăcinile sfeclei și curățați-le pe fiecare cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Așezați sfecla tăiată pe foaia de copt pregătită și aruncați cu uleiul de măsline și sarea. Prăjiți până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit cu lamă subțire, 35 până la 40 de minute, aruncând o dată cu o spatulă la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Între timp, combinați oțetul și siropul de arțar într-o tigaie mică. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate (daca se acopera usor spatele unei linguri de metal). Acordați o atenție deosebită și asigurați-vă că nu o reduceți excesiv; trece de la dulce și siropos la ars și tare foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Aruncați glazura cu sfecla prăjită și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista