Sfeclă prăjită cu cremă de hrean

Sfeclă prăjită cu cremă de hrean
Sfecla prăjită cu cremă de hrean este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați smântână, suc de lămâie, hrean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean, Sfeclă Prăjită Cu Panna Cotta De Hrean, și Sfeclă prăjită cu năsturel și sos de mere de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți sfecla într-o tigaie medie și stropiți cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți sfecla timp de 1 oră și 30 de minute, sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lasă să se răcească ușor.
5
Între timp, într-un castron mic, bateți smântâna, hreanul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Curățați sfecla și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Transferați într-un castron, stropiți cu jumătate din crema de hrean și presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți crema de hrean rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista