Sfeclă Murată Condimentată

Sfeclă Murată Condimentată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla murată condimentată. Această rețetă servește 3 și costă 2,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 354 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână 9 sfeclă medie-mică, zahăr brun, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Murată Condimentată, Sfeclă Murată Simplă Condimentată, și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puneți sfecla într-un vas de copt din sticlă (8x8 inci funcționează bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Stropiți-le cu ulei și 2 Tbs. apă. Sigilați bine tigaia cu folie de aluminiu și prăjiți sfecla până când este suficient de moale pentru a străpunge cu o furculiță, 50 până la 55 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Transferați sfecla pe o tăietură. Când sunt suficient de reci pentru a le atinge, frecați-le pielea cu prosoape de hârtie și sfărâmați-le pe lungime (sau tăiați-le în șesimi dacă par mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Puneți ingredientele rămase și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Dacă murați rapid, împachetați sfecla într-un 2-qt. vas de sticlă rezistent la căldură sau ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă saramura fierbinte peste sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 și până la 14 zile. Dacă conservați, împachetați sfecla în borcane curate și fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Se toarnă saramura fierbinte peste sfeclă, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Dacă aveți saramură suplimentară, strecurați-o și distribuiți solidele printre borcane. Procesați timp de 10 minute, urmând instrucțiunile din ghidul nostru "bazele conservării". Păstrați murăturile cel puțin 2, dar de preferință 7 zile (sau mai mult) înainte de deschidere. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Dimensiune
2
bazat pe 4 oz. servire, calorii
1
60, grăsime
2
0, Calorii Grase
1
0, Grăsimi Saturate
2
0, proteine
3
2, Grăsimi Mononesaturate
4
0, carbohidrați
5
300, colesterol
6
0, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
14, Grăsimi Polinesaturate
2
0, Sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista