Sfeclă caldă, năut și spanac este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de hrean, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissa, Salată Caldă De Rață Cu Sfeclă Roșie Prăjită, și Salată Caldă De Miel Cu Sfeclă Roșie Și Linte pentru rețete similare.