Sfeclă balsamică cu Roquefort
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, sfeclă balsamică cu Roquefort ar putea fi un remarcabil fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 160 de calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână sfeclă roșie, ulei de măsline, roquefort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sfeclă Balsamică Prăjită, Sfeclă balsamică și șalotă, și Cotlete De Miel Cu Miere Și Balsamic Cu Frunze De Sfeclă Roșie Și Ricotta.
Instrucțiuni
Înjumătățiți sau sferturiți sfecla roșie, în funcție de dimensiune.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați sfecla roșie și saut timp de 2-3 minute, aruncând bine pentru a acoperi.
Adăugați oțetul balsamic, condimentați și gătiți 1-2 minute mai mult, până când se reduce până la o glazură siropoasă.
Se transferă într-un castron de servire pentru a se răci, apoi se acoperă și se răcește. Se poate face până la 1 zi înainte.
Se scoate din frigider cu 30 de minute înainte de servire, se sfărâmă peste Roquefort și se presară cu semințele de susan.