Sfeclă Și Varză Cu Sos Cremos De Tofu

Sfeclă Și Varză Cu Sos Cremos De Tofu
Sfecla și varza cu sos cremos de Tofu este un fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, tofu de mătase și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă, Salată cremoasă de Avocado Kale Power cu citrice și sfeclă, și Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade. Înfășurați sfecla strâns în folie căptușită cu pergament și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Lăsați să se răcească, apoi îndepărtați pielea și feliați-o în runde. Pune deoparte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista