Seviche de somon cu portocale, capere și ardei iute Poblano prăjiți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Seviche de somon cu portocale, capere și ardei iute Poblano prăjiți. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, garnisiți: coriandru, portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Rețete similare includ Burgeri Hominy-Pinto cu ardei iute Poblano prăjiți, Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Fluke Seviche Cu Porumb, Scallions Și Ardei Iute.
Instrucțiuni
Combinați somonul și următoarele 3 ingrediente într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă. Acoperiți și refrigerați 2 ore. (Somonul va fi opac la exterior și roz translucid în interior.)
Scurgeți toate, cu excepția a 1/4 cană de suc.
Prăjiți ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată vezicule.
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele și tulpina.
Tăiați în bucăți de 1/4 inch și amestecați în amestec de somon.
Cojiți portocala cu un cuțit ascuțit pentru a îndepărta coaja și miezul alb.
Tăiați în segmente, aruncând orice semințe. Înjumătățiți segmentele; adăugați la amestecul de somon. Se amestecă capere, coriandru și sare. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Împărțiți frise între 8 pahare de martini sau boluri de servire. Puneți seviche în centrul frise; garnisiți, dacă doriți.
Serviți cu biscuiți sau crostini.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.