Semilune De Nuc

Semilune De Nuc
Semilunele de nuc sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr, apă, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Semilune De Brânză De Nucă, Semilune De Nuc De Mere, și Semilune De Nucă De Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cremă de unt pentru a se înmuia, apoi cremă bine unt, scurtare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
2
Se amestecă în apă și vanilie, apoi făină și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
NuciNuci
3
Înfășurați aluatul în folie de plastic. Se răcește aluatul timp de 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 325 F. formați aluatul în rulouri lungi, 1/2" peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați în lungimi de 3" și formați în semilune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
6
Coaceți pe o foaie dantelată cu pergament timp de aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se răcește ușor pe tigaie, apoi se cerne zahărul de cofetărie. Ele sunt foarte fragile, manipulați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista