Semilune De Alune
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Semilunele de alune ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 115 porții cu 32 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr pudră, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, Cupcakes Brownie de alune cu cremă de unt de alune, și Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie sau într-un robot de bucătărie, bateți sau învârtiți untul, 1/3 cană zahăr pudră, vanilia, făina, 1/2 linguriță scorțișoară și praful de copt până se omogenizează și se amestecă bine. Se amestecă alunele.
Formați aluatul în bile de 3/4 inci și, folosind degetele, rulați fiecare într-o frânghie de 1 1/2 inci conică până la puncte la capete. Pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit, formați fiecare frânghie într-o semilună.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până la auriu pal, 20 până la 25 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați să se răcească pe foi timp de 5 minute.
Într-un castron puțin adânc, amestecați restul de 1 1/3 căni de zahăr pudră cu restul de 2 lingurițe de scorțișoară. Întoarceți ușor cookie-urile calde în amestecul de zahăr pudră, câteva la un moment dat, apoi setați pe rafturi să se răcească. Când se răcește, acoperiți din nou fursecurile cu amestec de zahăr pudră.