Semilună Napoleoni cu căpșuni

Semilună Napoleoni cu căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii semilună cu căpșuni. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec de umplutură de budincă de vanilie și plăcintă, lapte, frișcă și zahăr. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Napoleonilor, Napoleonilor, și Napoleoni Miniaturali.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați aluatul; separați în 4 dreptunghiuri. Apăsați perforațiile pentru a sigila. Dacă utilizați foaie de aluat: desfaceți aluatul; tăiați în 4 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Tăiați fiecare dreptunghi în sferturi.
4
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Apăsați fiecare dreptunghi pentru a forma dreptunghi de 3x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Presărați fiecare cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Între timp, într-un castron mediu, bateți laptele și amestecul de budincă cu biciul de sârmă până când amestecul începe să se îngroașe. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Chiar înainte de servire, așezați 8 dreptunghiuri de aluat copt pe platoul sau tava de servire. Rezervați 1/2 cană amestec de budincă. Împărțiți amestecul de budincă rămas pe dreptunghiuri; se întinde pe margini. Rezervați 8 felii de căpșuni pentru garnitură. Împărțiți căpșunile rămase pe dreptunghiuri. Se acoperă cu restul de 8 dreptunghiuri de aluat copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Garnisiți fiecare cu 1 lingură de amestec de budincă rezervat și 1 felie de căpșuni. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista