Scuipă picior de miel prăjit cu lămâie conservată, șofran, măsline și vinetă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și Fel principal primar? Spit picior de miel prăjit cu lămâie conservată, șofran, măsline și vinetă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 37g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, piper crăpat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picior de miel prăjit cu șofran și salsa de măsline, Hrănirea prietenilor: picior întreg de miel prăjit cu rozmarin și lămâie conservată, și Pulpă de miel cu crustă verde-măsline și lămâie.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, aduceți oțetul de șampanie și șofranul la fierbere timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă într-un castron și se amestecă încet uleiul de măsline pentru a-l încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați lămâia conservată tocată și măslinele negre. Condimentează cu piper. Nu adaug sare la asta din cauza sărării măslinelor. Această rețetă face un litru și va dura cel puțin o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Asigurați-vă că piciorul de miel este curățat bine și că orice grăsime tare este tăiată. Faceți 8 fante în picior și umpleți-le cu crenguțe de rozmarin și căței de usturoi. Frecați piciorul cu ulei de măsline, oregano uscat și proaspăt, lămâie, sare și piper. Prăjiți la 500 de grade F. timp de aproximativ 30 de minute. Căldură mai mică la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Adăugați apă în tigaie, dacă este necesar. Gatiti aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți mielul din tigaie și lăsați să se odihnească. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și turnați sucul pe fundul unui platou. Feliați mielul în felii subțiri și serviți acoperit cu sosul de lămâie conservat.