Scorțișoară-Înghețată De Cuișoare
Înghețata cu scorțișoară-cuișoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 646 calorii, 10g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, gălbenușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Scorțișoară-Înghețată De Cuișoare, Tartele de mere și chimen cu înghețată de scorțișoară-cuișoare și sos de cidru-Caramel, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Combinați laptele, smântâna, 1/2 cană zahăr, scorțișoară și cuișoare într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc. Capac; abrupt 1 oră.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr în castron până se omogenizează bine. Aduceți amestecul de lapte la foc mic. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș; reveniți la aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras peste (nu fierbe). Se strecoară într-un alt castron mediu; se răcește descoperit până la rece, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Procesați crema răcită în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient; acoperiți și congelați. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)