Scones Mango Colada

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă Scones Mango Colada. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 359 de calorii , 5 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Un amestec de nucă de cocos, zahăr brun, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pina Colada congelată cu trei ingrediente , Pere poșate cu clasă în nectar picant de mango cu înghețată de mango și gheață cu semințe de mango chia vegane, mango, nucă de cocos .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și zahărul brun.
Tăiați în 2 linguri de unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă amestecul de pina colada până când se umezește. Îndoiți în mango.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta de 10 ori. Pat într-un 9-in. x 7 inchi. dreptunghi.
Tăiați în 10 dreptunghiuri; se separa dreptunghiuri si se aseaza pe o tava unsa cu unt. Topiți untul rămas; ungeți scones.
Coaceți la 400° timp de 12 minute.
Se presara cu nuca de cocos si nuci; Coaceți încă 2-4 minute sau până când se rumenesc.