Scoici Panko cu chutney Verde Chile
Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 60. Un amestec de firimituri de pâine grosieră, ardei iute jalape, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Grouper cu chutney de Chile Tomatillo și verde, Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, și Mango-Chutney (Chutney Aam).
Instrucțiuni
Pur și simplu ingredientele chutney într-un blender, amestecând ocazional pentru a ajuta la amestecare și transferați într-un castron. Se condimentează chutney cu sare și piper și se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Îndepărtați mușchiul din partea scoicilor dacă este încă atașat. Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron puțin adânc. Puneți panko într-un alt castron puțin adânc. Scufundați scoicile, 1 la un moment dat, în amestec de ouă și apoi în panko, întorcându-se pentru a acoperi și transferați într-o tavă.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scoici, 12 la un moment dat, până când sunt fierte și se rumenesc (reglați căldura dacă este necesar), aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Puneți scoici așa cum sunt gătite în 1 strat pe un raft așezat într-o tigaie superficială. Între loturi, ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie și adăugați mai mult ulei.
Coaceți scoicile în mijlocul cuptorului până când se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Serviți scoici acoperite cu chutney.
* Chutney poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Înainte de servire, condimentați cu sare și piper.* Scoicile pot fi acoperite cu panko cu 4 ore înainte și răcite, acoperite. Prăjiți-le cu 1 oră înainte și păstrați-le la temperatura camerei.
Coaceți chiar înainte de servire.