Scoici De Ras Bătute Cu Bere
Scoicile de ras bătute cu bere sunt un fără lactate felul principal. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți piper, pene de lămâie, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Scoici De Ras Madras La Grătar Cu Chard Curcubeu Saut Și Corni, Cod Bătut Cu Bere, și Cod Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare și adâncă cu 1 1/2 in. ulei, introduceți un termometru prăjit și aduceți la 375 la foc mediu-mare. Preîncălziți cuptorul la 20
Bateți oul într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați făină și condimente, dar nu amestecați.
Adăugați bere chiar înainte de utilizare (astfel încât aluatul să păstreze niște bule; acest lucru va face acoperirea ușoară și crocantă) și bateți până se omogenizează.
Adăugați scoici în aluat și amestecați pentru a acoperi bine. Folosind o lingură cu fante sau clești, ridicați o lingură de scoici, drenând excesul de aluat; coborâți în ulei, agitând puțin lingura pentru a separa aglomerările. Stați înapoi (scoicile pot stropi) și gătiți până devin aurii peste tot, întorcându-se o dată, 1 1/2 până la 2 minute; reglați căldura după cum este necesar pentru a menține uleiul la 37
Transferați scoicile pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie.
Se presară ușor cu sare și se păstrează cald în cuptor în timp ce gătiți scoicile rămase.
Serviți imediat cu pene de lămâie și mai multă sare după gust.
Puneți scoici într-o strecurătoare și turnați apă clocotită peste ele doar până se deschid cojile. Clătiți cu apă rece până se răcește. Trageți ușor scoicile din scoici, tăind mușchiul care se atașează de coajă pentru a elibera carnea.
Tăiați vârful întunecat al sifonului slab. Cu foarfeca, tăiați Scoica pe lungime de la sifon la baza excavatorului (piciorului) și deschideți-o.
Așezați Scoica plată și tăiați în jurul branhiilor alunecoase, gurii și săpătorului pentru a le separa de restul cărnii albe.
Strângeți digger astfel încât stomacul întunecat arată prin carne, apoi snip în jurul ei și branhii și scoateți. Dacă apare o tijă limpede, aruncați-o și ea.
Slice digger se deschide pe lungime, se deschide și se scoate vena de nisip întunecat. Carnea albă iese în două bucăți îngrijite odată ce ai puțină practică. Clătiți carnea de scoică.
* De asemenea, puteți cumpăra scoici de ras în coajă în sezon la unele magazine de pește specializate pe coasta de Vest. Sau cumpărați-le în coajă (în sezon) de la wildsalmonseafood.com