Scoici de mare savuroase și paste de păr înger
Scoicile de mare savuroase și pastele de păr înger ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 423 calorii. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de paste de păr înger, pătrunjel cu frunze plate, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste de păr înger cu scoici și Rucola, Paste De Păr Înger Cu Scoici Și Rucola, și Scoici sotate cu paste de păr înger.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de păr înger și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, 4-5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește doar până se parfumează și se înmoaie, aproximativ 1 minut. Feliați orice scoici cu o grosime de peste 3/4 inci în jumătate, astfel încât să gătească uniform; amestecați scoici, busuioc și pătrunjel în tigaie. Gătiti și amestecați ușor doar până când scoicile se simt ușor ferme atunci când sunt apăsate cu degetul, 2 până la 3 minute. Scoicile vor deveni dure și mestecate dacă sunt prea gătite. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper negru.
Se toarnă smântână dacă îți place un sos mai gros. Aduceți amestecul doar la foc mic.
Serviți peste pastele fierbinți de păr înger; presărați după gust cu parmezan.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.