Scoici cu crustă de condimente cu capere crocante

Scoici cu crustă de condimente cu capere crocante
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 348 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, capere, gălbenuș de ou fiert tare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici De Dafin Cu Capere, Scoici cu lămâie și capere, și Scoici cu capere și roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, fierbeți sucul de portocale la foc moderat până se reduce la 2 linguri, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați gălbenușul de ou fiert, oțetul de orez și muștarul și procesați până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați 1/3 cană de ulei de măsline într-un flux subțire și procesați până la emulsionare. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mic rezistent la căldură. Puneți vasul peste o cratiță mică cu apă abia fierbinte și păstrați sosul cald; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați uleiul de canola și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
6
Adăugați caperele și gătiți la foc moderat până se deschid ușor și încep să se rumenească, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați caperele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmentele în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Într-un castron mic, combinați coriandrul măcinat și chimenul. Condimentați scoicile cu sare și piper și înmuiați jumătate din fiecare scoică în amestecul de condimente pentru a o acoperi. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați scoicile într-un singur strat și gătiți la foc mare până devin aurii, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Se ia de pe foc.
11
Puneți 2 linguri de sos cald pe fiecare din cele 4 farfurii. Aranjați scoicile pe sos și așezați segmentele de grapefruit în jurul lor. Împrăștiați caperele și ierburile peste scoici și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista