Scoici coapte cu spanac ghimbir-portocaliu
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 146 calorii. Dacă $3.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Scallops Pan-Seared cu spanac ghimbir-portocaliu ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Scoici arse cu sos de ghimbir de citrice, și Scoici Arse Cu Cremă De Usturoi-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Așezați scoici într-un vas puțin adânc.
Adăugați vodcă, vermut și jumătate din amestecul de ghimbir; aruncați ușor. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați amestecul de ghimbir rămas și faceți 30 de secunde.
Adăugați coaja de portocală și sucul și aduceți la fierbere. Se amestecă spanacul, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Scoateți scoicile din marinată, rezervând marinada.
Puneți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați scoici; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați marinada rezervată în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand sosul se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Aranjați scoici peste amestecul de spanac; stropiți cu sos.