Scoici coapte cu pesmet în stil Italian și hrean

Scoici coapte cu pesmet în stil Italian și hrean
Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 251 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți hrean, pesmet, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu scoici, sos de vodcă și pesmet crocant, Linguine și scoici cu fenicul, vin alb și pesmet de cimbru, și Sear-eglefin prăjit sau Cod cu hrean a Aproximololi & Lemon-Zest Breadcrumbs pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista