Scoicile arse cu portocale și vermut necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 164 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici coapte cu spanac ghimbir-portocaliu, Scoici arse cu pansament portocaliu-Lime, și Scoici Arse Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat până când este foarte fierbinte. Condimentați scoicile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați jumătate de scoici în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și repetați cu scoicile rămase. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
În aceeași tigaie, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
7
Adăugați vermutul și coaja de portocală. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Vermut
Sos
8
Se adaugă scoicile și se încălzește până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
9
Alternative de pește: în loc de scoici mari de mare, puteți folosi scoici de dafin. Saut - le pentru doar un minut și jumătate. Se gătesc atât de repede încât nu este timp să se formeze o crustă maro, dar gustul va fi totuși delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pește
10
Variații: scoici arse cu lămâie și vermut: folosiți 1 linguriță de coajă de lămâie rasă în locul cojii de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Coaja De Lămâie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Vermut
Lămâie
11
Scoici arse cu vin portocaliu și alb: folosiți 1/2 cană de vin alb uscat în locul vermutului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Vermut
Portocaliu
12
Recomandarea vinului: un vin alb ușor și acid este un partener bun pentru citricele de aici. Alegeri remarcabile ar fi un Soave de calitate mai bună sau un Sauvignon blanc din nordul regiunii Alto Adige din Italia.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.