Scoici arse cu Pancetta și varză de Bruxelles
Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scoici, oțet de vin de orez, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici arse pe varză de Bruxelles rasă și Pancetta crocantă, Scoici arse cu varză de Bruxelles și slănină, și Scoici prăjite cu varză de Bruxelles prăjită și vinetă de alune.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și începe să fie crocantă, aproximativ 2 minute.
Adăugați șalotă și varză de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ șase minute. Se amestecă oțetul, răzuind orice bucăți maro, apoi se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Se usucă scoicile și se condimentează generos cu sare și piper. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați unt.
Se încălzește până la subsisurile spumante, apoi se adaugă scoicile și se lasă să gătească fără să se miște până se rumenesc pe prima parte, 2 până la 3 minute. Întoarceți, readuceți amestecul de varză de Bruxelles să se încălzească și continuați să gătiți până când scoicile abia sunt fierte, cu aproximativ 2 minute mai mult.