Scoică De Mere Cu Cartofi Dulci
Scoica de mere de cartofi dulci este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 7 porții. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de portocale, suc de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoică De Cartofi Dulci Cu Mere, Plăcintă Cu Mere Cu Cartofi Dulci, și Scallop Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 20-25 de minute sau pana se inmoaie.
Se curăță cartofii și se taie în 1/4-in. felii.
Loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Tăiați merele în 1/4-in. inele; tăiat în jumătate. Aranjați peste cartofi dulci.
Se presara cu suc de lamaie.
Combinați zahărul brun, nucile pecan, scorțișoara, condimentele de plăcintă cu dovleac și extractul de portocale; se presară peste mere. Punct cu unt.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până când merele sunt fragede.