Scallops În Stil Escab În Stil Escab
Escab escallops în stil escab este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 28 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Scoici în stil thailandez, Scoici, În Stil Scampi, și Scoici În Stil Portughez.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste. Întoarceți și gătiți 30 de secunde.
Așezați scoici într-un castron.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin piper), amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de oțet peste scoici. Acoperiți și refrigerați 30 de minute, amestecând ocazional. Aranjați 1/2 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 6 farfurii de salată.
Scoateți scoicile din marinată cu o lingură cu fante, rezervând marinada. Împărțiți scoicile uniform între farfurii.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de marinată.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.