Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata

Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Saute Cotletele de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și Gremolata de pătrunjel-tarhon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 519 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde ; părți albe, cotlete de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata, Ceapă Roșie Prăjită Cu Gremolata De Rodie, Portocală Și Pătrunjel, și Cotlete De Miel De Primăvară Cu Salată De Cartofi, Coajă Și Tarhon.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic;se acoperă gremolata și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți greletigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugațifron și amestecați până se întunecă puțin, aproximativ30 de secunde.
4
Transferați într-un alt miccastron; se răcește și se sfărâmă șofranul. Faceți înainte: Gremolata și șofranul pot fi făcute cu 2 oreînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
6
Presărați ușor puiul cu grossare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Încălziți 1 lingură de ulei întigaie mare grea la foc mediu-mare.Lucrând în loturi și adăugând mai mult ulei după cum este necesar, gătiți puiul până se rumenesc ușor și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe parte. Aranjați puiul pe platou; cortcu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Adăugați 1 lingură de ulei și unt la felkillet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Adaugati partile albe si verzi de ceapa si saut-ul pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
10
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
11
Presărați legume saffronover.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
12
Se presara cu grosiresare și piper și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
13
Adăugațibulion, reduceți focul la mediu și simmerescoperit până când legumele sunt fragedeși bulionul se reduce și se îngroașă până la glazură,aproximativ 5 minute. Se amestecă în CR ampermormme fra ampermolata andgremolata. Se condimentează cu sare și piper.Folosind lingura cu fante, transferați legumeleplatter, aranjând în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme FraicheCreme Fraiche
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
14
Se stropeștesos peste pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista