Saut salată de Escarole, porumb și fasole albă

Saut salată de Escarole, porumb și fasole albă
Salata saut escarole, porumb și fasole albă este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline extravirgin, escarol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de Escarole și fasole albă cu pește-spadă, V8 Escarole și supă de fasole albă, și Escarole și supă de fasole albă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați escarole în tigaie; gătiți 3 minute sau până se ofilesc, întorcându-se frecvent. Tăiați capetele tulpinii albe din fiecare sfert de escarol; se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pancetta, dovlecelul și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați porumb; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Combinați escarola, amestecul de porumb, pătrunjelul și fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați oțet și ingredientele rămase; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista