Saut Penne cu conopidă și năut

Saut Penne cu conopidă și năut
Saut Penne cu conopidă și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 480 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, sare kosher, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Penne cu năut, Feta și roșii, Saut năut cu șuncă și Kale, și Năut saut cu Broccoli și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți un vas mare de apă și o cană de sare la fierbere la foc mare. Într-o cratiță de dimensiuni medii, aduceți 1 litru de apă și 2 lingurițe de sare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Când apa din cratiță fierbe, adăugați floretele de conopidă și albiți până când sunt fragede, dar încă crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Când apa din oală fierbe, adăugați penne și gătiți, amestecând frecvent, până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți Penna și clătiți scurt, dar bine, sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
ApăApă
6
Scurgeți din nou.
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați penne fierte și saut timp de 1 minut, aruncând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne FiertePenne Fierte
9
Adăugați nautul și floretele de conopidă rezervate și saut, aruncând frecvent, până când ingredientele se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
NăutNăut
10
Adăugați fulgii de usturoi și piper și continuați să sotați doar până când usturoiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde; aveți grijă să nu lăsați usturoiul să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
11
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați cu sare și o stoarcere bună de suc de lămâie. Aruncați încă o dată și serviți imediat, direct din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista