Saut Penne cu conopidă și năut
Saut Penne cu conopidă și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 480 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, sare kosher, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Penne cu năut, Feta și roșii, Saut năut cu șuncă și Kale, și Năut saut cu Broccoli și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți un vas mare de apă și o cană de sare la fierbere la foc mare. Într-o cratiță de dimensiuni medii, aduceți 1 litru de apă și 2 lingurițe de sare la fierbere.
Când apa din cratiță fierbe, adăugați floretele de conopidă și albiți până când sunt fragede, dar încă crocante, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Când apa din oală fierbe, adăugați penne și gătiți, amestecând frecvent, până la al dente, 8 până la 10 minute.
Scurgeți Penna și clătiți scurt, dar bine, sub apă curentă rece.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă și grea la foc mediu-mare.
Adăugați penne fierte și saut timp de 1 minut, aruncând.
Adăugați nautul și floretele de conopidă rezervate și saut, aruncând frecvent, până când ingredientele se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și piper și continuați să sotați doar până când usturoiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde; aveți grijă să nu lăsați usturoiul să ardă.
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați cu sare și o stoarcere bună de suc de lămâie. Aruncați încă o dată și serviți imediat, direct din tigaie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;