Saut morcovi cu alge marine, ghimbir și Tofu

Saut morcovi cu alge marine, ghimbir și Tofu
Saut morcovi cu alge marine, ghimbir și Tofu ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 386 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, morcov tăiat julienne, orez brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Sesame Ginger saut varză și morcovi, Supă De Alge Marine Și Tofu, și Edamame cu Tofu, muguri de fasole și alge marine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți arame cu apă; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Scurgere.
3
Ungeți feliile de tofu cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați tofu și gătiți până când lichidul din tofu este evaporat (3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Scoateți tofu din tigaie. Se răcește și se taie în bucăți de 1/4 inch și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați morcovul, ceapa și ghimbirul; gatiti 4 minute sau pana cand morcovul se rumeneste, amestecand frecvent. Se amestecă arame și sare; gatiti 3 minute sau pana cand arame este fraged. Se amestecă tofu și sos de soia. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
11
Notă: algele marine sunt vândute la magazinele naturiste și la supermarketurile asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista