Saut carne de pui cu masline, capere si lamai prajite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul saut cu măsline, capere și lămâi prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, capere, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui sotat cu măsline, capere și lămâi prăjite, Cina in seara asta: carne de pui saut cu masline, capere si lamai prajite, și Saut carne de pui cu masline, capere si lamai.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
3
Stropiți ulei de măsline pe pergament, apoi aranjați feliile de lămâie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Stropiți ușor lămâile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 20 de minute, până când lămâile încep să se rumenească în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Între timp, încălziți o tigaie mare și adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați spanacul și gătiți la foc mare, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Transferați spanacul într-o strecurătoare; apăsați lichidul. Ștergeți tigaia și încălziți 2 linguri de ulei în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați pesmetul și gătiți la foc moderat, amestecând, până la prăjit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
9
Adăugați spanacul, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Într-o tigaie medie adâncă, încălziți restul de 1/4 cană de ulei. Condimentați puiul cu sare și piper și praf cu făina, scuturând excesul. Gatiti puiul la foc mare, intorcand o data, pana devine auriu, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați măslinele, caperele și bulionul și dați la fiert. Gatiti la foc mare pana cand stocul se reduce cu aproximativ doua treimi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Adăugați lămâile prăjite, untul și pătrunjelul, condimentați cu sare și piper și fierbeți doar până când puiul este gătit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Transferați puiul în farfurii și lingurați sosul deasupra.