Saut Anghinare Cu Usturoi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea cu usturoi saut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 9. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 178 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Încercați Ciuperci Cu Sos De Usturoi, Usturoi Saut Kale, și Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; aruncați tulpina.
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate orizontal.
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
Tăiați fiecare fund de anghinare în sferturi; așezați sferturi de anghinare în apă cu lămâie.
Așezați sferturi de anghinare într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați sferturi de anghinare și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați ciuperci; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul.