Saut Anghinare Cu Usturoi

Saut Anghinare Cu Usturoi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea cu usturoi saut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 9. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 178 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Încercați Ciuperci Cu Sos De Usturoi, Usturoi Saut Kale, și Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; aruncați tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
4
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
6
Tăiați fiecare fund de anghinare în sferturi; așezați sferturi de anghinare în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Scurgere.
8
Așezați sferturi de anghinare într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Scurgere.
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați sferturi de anghinare și usturoi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12
Adăugați ciuperci; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
13
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista