Saut Anghinare Cu Usturoi

Saut Anghinare Cu Usturoi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea cu usturoi saut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 9. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 178 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Încercați Ciuperci Cu Sos De Usturoi, Usturoi Saut Kale, și Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; aruncați tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
4
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
6
Tăiați fiecare fund de anghinare în sferturi; așezați sferturi de anghinare în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scurgere.
8
Așezați sferturi de anghinare într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Scurgere.
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
11
Adăugați sferturi de anghinare și usturoi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
12
Adăugați ciuperci; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
13
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista