Cochet Mocha budinca tort este un vegetarian desert. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,18 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cafea espresso instant, cacao de copt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cochet Mocha Budinca, Prajitura Cocheta Cu Budinca De Lamaie, și Tort De Budincă Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați făina, 3/4 cană zahăr, 2 linguri cacao, 1 lingură cafea espresso, praful de copt și sarea. Se amestecă toate ingredientele rămase pentru tort până se omogenizează bine; se întinde într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1 Cană Alune Măcinate Fin
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de budincă, cu excepția laptelui; presărați uniform peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă lapte foarte cald peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
4
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când centrul este setat și ferm la atingere. Dacă doriți, așezați folie sau foaie de prăjituri pe raftul inferior al cuptorului sub tort pentru a prinde orice scurgeri. Pentru a servi, puneți tortul cald în vasele de desert. Dacă doriți, acoperiți cu iaurt congelat și / sau zmeură.